Ali uporabljate programe Ad Blockers

Na podlagi nekaj predhodnih prispevkov smo ugotovili, da znajo biti spletni oglasi, v kolikor so uporabljeni nepremišljeno, zelo moteči. Zanima me, koliko od vas se jih je že toliko naveličala, da si v boju proti oglasom pomagate tudi z najrazličnejšimi programi.

Rezultati ankete so naslednji:

Pooldaddy.com

Vsem se za sodelovanje v anketi lepo zahvaljujem in upam, da bomo skupaj splet naredili boljši.


Pusti komentar

Jest jih ne.. :)

To pa verjamem ja :)

[…] tudi, da odgovorite na kratko anketo na Oglasevanje.com o AdBlock […]

Bo res treba delat manj kul in bolj prijazne oglase. Res strašljivo veliko jih uporablja :(

Ja, zelo sem presenečen. Več kot tretjina uporabnikov, ki je odgovorila na to anketo, spletnih oglasov ne vidi. Podatek, ki bi moral biti predvsem zastrašujoč za kreativce, medijske načrtovalce in še v največji meri za medije. Oglaševalci svoje tako ali tako dobijo, saj plačajo realiziran prikaz oglasa.

Nekaj je narobe z mojim browserjem Firefox 3 beta v5 :( in ne vidim skoraj nobenih oglasov. Glede na to, da sem se lotil raziskovanja oglaševalskih tehnik je to slabo (rad bi videl oglase :P)

:) Mogoče zato, ker je beta? No, saj za raziskovanje bi lahko uporabil tudi IE, pa boš ravno tako dobro opravil to raziskavo.

Ko boš pripravil raziskavo, bi me zelo zanimalo, kako si se tega lotil oz. če bi delil le-to z bralci tega bloga?

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo