Blogorola.com brezplačnik

Danes sem se končno uspel dobiti na kosilu z Jugom Petkovićem. Za tiste, ki vam ime še ni znano, je to tisti tip, ki je postavil dva zelo uspešna projekta v Sloveniji Domenca.com in Mimovrste.com. Jasno, tega ne bi uspel izpeljati brez prave ekipe, ki jo v tem trenutku sestavlja že kar 60 ljudi. Moram reči, da me redkim uspe tako prijetno preseneti. Skromen in vendar zelo luciden človek, ki točno ve, kaj želi v življenju, oziroma bolje, kaj ga še čaka. Poln pozitivnih nazorov, ki te navdihujejo s pozitivno energijo. Torej, človek na mestu. Njegov novi izziv je Blogorola.com, ki bi morala biti vsak čas objavljena v novi podobi. Ali ne?

Blogorola.com

Skupaj z Gregorjem Frasom sta se v sodelovanju z medijsko hišo Večer odločila, da naredita »medijsko revolucijo«. V času, ko se večina medijev seli na splet, sta svet obrnila na glavo. Spletni medij sta preselila na 32 strani časopisnega papirja. Dejansko sta o samem projektu že veliko napisala oba avtorja, tako da na tem mestu ne bom izgubljal besed. Kakorkoli že, je v tem medijsko zasičenem svetu to zelo pogumna poteza. You.go guyz!


Pusti komentar

Ha, ha… ravno objavim post in se pojavi nova Blogorola. Lep, svež, pregleden design. Všeč.

Čudno. Mojega posta ni nikjer? Hmmm…. Kako pa to? Ko refresham, posamezni objave skačejo gor in dol. A ni zadeva avtomatizirana? Se komu sanja zakaj to?

Meni se sanja! Ker smo BETA. ;)

He, he… true… sorry. Saj veš. Fakn zahtevni userji. God speed.

En nas mora priganjat. ;)

Hey, nice lunch :)

Veliko sreče tudi pri tvojem projektu!

P.S. Kolk maš ekran umazan… eno so packe, drugo je pa ena velika packa - Windows na Macu?! C’mon :)

LOL. Hja, sem zelo velik pragmatik. tako da mi je bolj pomembno, da uporabljam OS, s katerim sem učinkovit in imam vse posinkano, kot pa da izgleda lepo :) Vem, sedaj me bodo napadli Apple guys, samo Maca sem dobil v času, ko sem v veliki časovni stiski. Čisto človeško je laže uporabljati stvari, ki so ti znane, kot pa nove stvari. Sem pa velik fan, samo še ni bilo časa za adaptacijo.

Bravo bravo ;)

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo