Blogres.si

9. junija 2007 naj bi se po najnovejših informacijah zgodil 1. mednarodni blogerski kongres v Sloveniji oz. Blogres. Spodbudil naj bi pogovore o pomembnih temah, ki se odpirajo v javnem dialogu in so vezane na komuniciranje na svetovnem spletu, predvsem pa naj bi povezal pisce blogov, da se za spremembo srečajo tudi izven spletnega okolja. Pričakuje se tudi goste iz tujine, gotovo pa bo najbolj zanimiva večerna zabava, katere sponzor sicer še ne vem, kdo bo, samo kakor poznam organizatorje, bo žur gotovo dober. Pa še to, vsak, ki ima blog že vsaj 3 mesece, ima prost vstop, tako da hitro ponarediti en blog in se čim prej prijavite, da ne zmanjka prostih mest.


Pusti komentar

Ja, sem gledala program, ampak mi vse malce preresno deluje za moj okus. Zato bi se tudi osredotočila na zabavo.

Morda res ja. Obljubim, da takoj objavim, ko izvem, kdo bo organizator zabave :)

Lepo da se vpozdbuja druženje blogerjev tako tistih, ki se hočejo družit za zabavo, kot drugih katere sle zadostijo šele strokovne debate.

Mi je pa zanimivo, da na strani ne najdem e-pošte, kamor bi organizatorjem lahko poslal mejl in da sploh nikjer ni objavljeno, kdo so organizatorji. Mislim, da bi bilo pošteno, da se tudi to odkrije. Zato se pač obračam nate, ker očitno nekaj veš o tem :)

lbp

Predvidevam, da je veliko v rokah Renderspacea, torej tudi SiOla oziroma Blogosa. Na desni strani imaš sponzorje in ti so vsi del organizacije.

Drži, Renderspace je organizator (med drugim piše tudi v Splošnih pogojih :) Vsi ostali našteti so prijazni sponzorji, ki nam pomagajo, da dogodek tudi res izvedemo. Pa ne prit samo na večerni dogodek - Centrifuzija, ne vem, zakaj si dobila vtis, da bo stvar resnobna … Ja, in mail - info@blogres.si (ga takoj dodamo na bolj vidno mesto ;) Se vidimo.

Ja, sej zdaj so dodali na stran tudi obvestilo o avtorjih kongresa itd…

Hm … Odlično. Pa pejmo pogledat, kaj so to blogerji ;)

Res zelo dogaja zadnje čase ali se mi to samo zdi? Če bi izvedel dan prej, bi uvrstil v svoj post navdušenja: http://www.kalidej.net/mitja/dogaja-se-navdusen-sem/

Kakšna vulgarna samopromocija :)

Ti, tole je pa na wordpress platformi narjen. Sweet. WordPress 2.1.3 :)

Duška:
Pa poglejva program.
Od 9:40 do 18:30 - predavanja od 1 do 10, debate, vmes pa kava, sok in keksi.
Ob 20:30 - Zabava. No, če ne bo resnobno, super! Glede na to, da imaš prste pri organizaciji, bi pa lahko razkrila, kakšna bo zabava in kdo nas bo zabaval. Kaj porečeš? :)

Pitanjce…. widgetkov za BLOGRES si pa noben na blog ne daje?

Jah, bejbi, vsi bi oglaševali, ampak prej je treba kaj ponudit. Recimo kak dober party, kenede.
:)

Hja, Blogres gor, Blogres dol … od 7. do 8. junija je @media v Londonu in se z Gregorjem vračava šele 10.ga. Škoda. Drugo leto.

Martin:
Ja, priznam. Malce vulgarno. Dobil sem osem visitov. Visit na visit … ;D

He, he… God speed :) A si že prijavljen? Greš?

Party bo, a je to sploh vprašanje … ne moremo pa vsega takoj povedat. Samo če ne prideš, ne boš vedla, kako zelo dober ;)

Vulgarnost imamo radi!

A bo blogerski parti :) namrec blogerji za blogerje :evil:

Duška, mene jezi, ker je treba v prijavo vpisati kup podatkov, nikjer pa ne piše, za kaj se bodo uporabili. To ni v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Tudi za osebne podatke je poskrbljeno. Kul.
http://www.blogres.si/program/predstavitev/splosni-pogoji/

Za vse, ki nestrpno pričakujete večerni del Blogres-a, smo na spletnem mestu www.blogres.si že objavili prve informacije. Upamo, da smo potešili prvo radovednost :o)

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo