Interaktivni festival

Še malo pa se bo začel letošnji Interaktivni festival (IF). Vedno poln zanimivih dogodkov v zakulisju, letos pa se bo zanimivo dogajanje preselilo celo na sam festival.

Predlani smo bili priča neverjetnemu dogodku, ki je botroval, da do Interaktivnega festivala celo ni prišlo. Organizacijski odbor se je skregal glede vprašanja, čigava fotografija bo na letaku festivala. Iskrene čestitke. Lansko leto so morali tako samo skopirati plan predlanskega festivala, letos pa so celo izvedli parodijo na festival izpred dveh let. Organizacijski odbor se je na spletnem mestu na veliko predstavil v zelo baročnih fotografijah. Očitno jih je nekdo opozoril na to vulgarnost in so zadeve po srednješolsko popravili (čestitke za optimizacijo slik). Na srečo sem pred tem uspel naredi screen shot. Še posebej pa se organizacijski odbor lahko pohvali, da je uspešno izrinil preostali sodelujoči moški par, ki je dejansko naredil večino stvari, da bo ta festival dobil okus internacionalnosti (in po mojem mnenju sploh kakršenkoli okus).
Interaktivni festival

Na festivalu bo spregovorila Regine Debatty, ki je ena najpomembnejših blogerk, kar zadeva globalne »new media« umetnosti, Paolo Pedercini je človek, ki dela odlične politične multimedijske igre, Michael Hatscher dela za nemški AOL in je pomemben človek za vprašanja povezana z uporabniškim vmesnikom (User Interface), Mark Hurst pa je Američan, ki se ga bo večina spomnila kot ustanovitelja in voditelja konference Gel in je tudi eden tistih, ki je med prvimi na svetu spregovoril o uporabniški izkušnji (UX). V glavnem zanimiv nabor predavateljev (bravo Vuk in Joh), tako da vsem toplo priporočam obisk letošnjega Interaktivnega festivala. Na koncu predavanj bo gotovo zanimivo spremljati tudi podelitev nagrad Netko in se udeležiti družabnega večera. V glavnem vsi lepo vabljeni, če ima pa kdo kakšno karto odveč, se pa z veseljem priporočam :)


Pusti komentar

Oops, mali popravek: Mark ne pride osebno. Bo pa predaval prek domofona. Vabim še na neformalno srečanje z Regine in Paolom v Škucu. Sreda ob 20:30 — samo, da jih pripeljemo s štaciona.

Vuk, tnx. Dobra informacija. Se vidimo tam.

No, bili v Škucu, bili na IF in videli prejemnike nagrade Netko 2006. Mislim, da mi ni potrebno posebej izgubljati besed, saj je dogajanje do popolnosti opisal že Mitja.

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo