Interaktivni video - Izberi pravi konec

Tole moram deliti z vami. Po dolgem času ponovno neka kreativna raba medija za promocijo neke družbeno koristne vsebine. Stvar tehnično jasno ni nobena novost, vendar pa se je končno tudi javna uprava neke države zganila in se odločila za pravi pristop k promociji (kar za našo jasno nikakor ne moremo reči). Gre za interaktivno igro na video portalu Youtube, ki vam omogoča, da spremljate dogajanje glavnega junaka v prvi osebi in se zanj odločate, kaj stori v posamezni situaciji. Skozi to uporabnik odloča, kako se zgodba razvija in kakšna bo na koncu usoda glavnega junaka.

Interaktivni posnetki so bili narejeni za Londonsko policijo, ki je ta kanal uporabila zelo kreativno in jasno targetirano, posnetki pa so tako realni in sporočilni, da bodo gotovo pustili velik vtis ravno med želeno ciljno javnostjo. Vse skupaj je del celovite kampanje proti nošenju orožja, ki poteka čez celotno Veliko Britanijo tako on-line kot off-line.

To vsekakor niso edini interaktivni posnetki na Youtube, sem pa mnenja, da so eni bolj učinkovitih. V dobrem mesecu dni je bil začetni posnetek ogledan več kot 300.000-krat in prepričan sem, da se bo stvar razvijala še naprej.


Pusti komentar

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo