Marketinški kiksi

Tudi največjim svetovnim podjetjem kot npr. McDonald’s, Sony, Microsoft ipd. se včasih pripeti kakšen marketinški kiks. V reviji Business 2.0 sem naletel na zabaven članek, ki govori o takšnih momentih. Moj zmagovalec je jasno delavec kabelskega podjetja Comcast cable, ki je zaspal na kavču stranke, ko je čakal na odgovor njihovega centra za pomoč naročnikov. Na nesrečo delavca in njihovega PR oddelka je stranka vse skupaj posnela na video.


Pusti komentar

iiii, spokojno in ljubko.
:)

To že veš, kajne, ko si na tistem rdečem fotelju cel dan ;)

Jasno da spi med službo, če pa je črnček :)

Ali ima kdo morda komentar na članek ali npr. kako je na objavo tega posnetka reagiral PR oddelek podjetja Comcast cable?

Sem slišal za to, ja. Moje mnenje je, da se je nesrečni delavec trudil po svojih močeh, samo pri tako slabi podpori s strani podjetja si, roko na srce, ne upam trditi, da se ne bi kaj podobnega zgodilo tudi komu od nas. Mislim, da če so odpustili njega, bi potem morali odpustiti tudi celoten “help desk” in vse odgovorne za to.

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo