Najbolj iskani izrazi na Google.com

Vas zanima, kateri so najbolj iskani izrazi na spletnem iskalniku Google.com? Google je nekaj dni nazaj izdal novo orodje imenovano Google Insights for Search, ki bo močno olajšalo delo ljudi v spletnem marketingu. Le-to vam omogoča pregledovanje in primerjavo najbolj iskanih izrazov v iskalniku po različni regijah, času in tudi po posameznih vsebinah. Slednje sicer ne deluje najbolje za Slovenijo, vendar pa vam bo orodje vsekakor v pomoč, ko boste želeli spremljati trende iskanja bolj natančno.

Najbolj iskano na Google.com

Podobne rezultate nekajkrat letno izda tudi Najdi.si, vendar pa so ti rezultati za preteklo obdobje, medtem ko vam Google Insights for Search ponuja rezultate v realnem času. Prednost tega orodja je tudi v tem, da vam posebej izpostavi iskanja, ki so v zadnjem obdobju doživela izjemno rast. V Sloveniji so v zadnjem času najbolj popularni iskalni izrazi: “netlog”, “facebook”, “rebelde” in “travian”. Zanimivo pa je tudi to, da sta najbolj pogosta iskana izraza pri obeh iskalnikih “gmail” in “igre”. Očitno je elektronska pošta in igranje igric še vedno najbolj pogosti način preživljanja časa na spletu. Zabavno je tudi dejstvo, da je tretji najbolj iskani izraz v Najdi.si “google”.

Najbolj iskano na Najdi.si


Pusti komentar

Kmalu bo med prvih 10 tudi planinec.si :D lol

Uporaben članek, tnx :)

Evo pa si si naredil malo reklame… he, he…

Men je pa zanimivo, da je na 9. mestu Zavod za zaposlovanje. Kr’neki.

Res zanimivo, da je ZZS na 9. mestu. Ko sem bil brezposeln, je bila ta stran med mojimi najbolj obiskanimi :)

Najbolj zanimivo se mi zdi, da ljudje v google iskalniku iščejo google (glej 9. mesto)

Res tovrstno brskanje po Googlu samo kaže kako neizobraženi so slovenski isklalci. Če nekdo na Googlu išče Google, mora biti res brihta!!!!

Hmm… zelo zanimiv se mi zdi tvoj komentar: Slednje sicer ne deluje najbolje za Slovenijo, vendar pa vam bo orodje vsekakor v pomoč, ko boste želeli spremljati trende iskanja bolj natančno.

Res je, Google nima ravno najboljšega nabora ključnih besed za Slovenijo. Not enough traffic to estimate?

LOL

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo