Poslovna darila

Novoletni prazniki so primeren trenutek tudi za obdarovanje svojih poslovnih partnerjev, hkrati pa se vam to prizna tudi kot strošek. Letos sem prvič pripravljal svoja poslovna darila. Zaradi omejenih resursov sem se ponovno moral zanašati na svojo iznajdljivost.

Odločil sem se, da bom za darila pripravil kar majice s svojim spletnim naslovom in na ta način promoviral tudi svoje spletno mesto. Izbral sem zelo kvalitetne majice, saj sem mnenja, da če že dam nekaj iz rok, naj to ljudje vsaj z veseljem nosijo, s tem pa bo verjetnost, da bo kdo videl moj spletni naslov tudi toliko večja. Bolje kot da majice natiskate, vam priporočam vezenje, saj se le-to s pranjem ne spere. Za pozicijo napisa sem izbral zadnjo stran pod ovratnikom, saj se mi to ne zdi preveč vsiljivo, hkrati pa ta pozicija še ni tako pogosto uporabljena.

Vezena majica

Majice kot take še ne morem podariti, zato sem v Prometeju kupil nekaj kosov lepenke, naravno rdeče obarvano vrvico in recikliran debelejši papir, na katerega sem natiskal svoj URL in napis Vesele praznike.

Lepenka

Majice sem nato zvil v tulec, ga zavezal z vrvico in opremil s čestitko. Voila.

Poslovno darilo

Poslovna darila

Preprosto in simpatično. Seveda pa morate, preden se odločite za poslovna darila, razmisliti kaj želite z njimi sporočiti in komu so le-ta namenjena. Če želite, da ima vaše podjetje bolj korporativen izgled in so vaši poslovni partnerji bolj zahtevni, potem ta ideja vsekakor ni za vas. V kolikor pa želite izpostaviti svojo iznajdljivost in minimalizem, pa upam, da vam ta ideja še kdaj prav pride.

Poslovna darila 2008


Pusti komentar

Lepo si se tole spomnil, res lepo. Upajmo, da te bom lahko kopiral že naslednje leto :)

Pa čim lepše praznuj novo leto.

Od kje pa dobiš finančna sredstva za tale blog, pa poslovna darila zanj pa to??

Jst ne vidim nobenih reklam, torej predvidevam, da nimaš profita…

Projekti. Svetovanje. Site-i. Blog je odličen filter za razmišljanje, hkrati pa dobra reklama.

Ker spletni projekt pa je tvoj zadnji? Vidim, da si priden, še posebej pohvala pade na oglasevanje.com. Če boš imel voljo, napiši še kaj o temu, kako se vodi s.p. in kaj so minusi in plusi. No meni osebno bi taka informacija zelo prav prišla.

lpd

:) Vse projekte imaš v referencah. Zdele se matram z enim poslovnim načrtom, drugače pa razmišljam o lastnih WEB 2.0 projektih.

Če rabiš kakšen nasvet, kako vodit firmo, se raje direktno oglasi pri meni. Takih specifik ne bom pisal na blog.

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo