Površnost oglasa

Pred časom sem pisal na temo Kako pripraviti učinkovit oglas GoogleAd. Takrat nisem izpostavljal, da je jasno pri vsem skupaj potrebno biti previden in natančen, saj so tipkarske napake v oglasu nesprejemljive. Preden oglas potrdite, ga vsaj še enkrat pozorno preberite, če ga že ne želite dati v pregled svojemu kolegu, ki hitro opazi vaše tipkarske fiksacije. Vsekakor ni potrebe po slabi vesti, četudi gre za takšno trivialnost kot je nekaj vrstic v oglasu GoogleAd.

Napaka v oglasu GoogleAd

Vsekakor bolje to, kakor slaba reklama.


Pusti komentar

Google sem že parkrat opozoril, pa še vedno vztrajajo na slovenskem tekstu, kjer mrgoli napak:

“Dosegnite Nove Stranke Danes. Oglašujte z Google-u!”

- dosegnite
- velike črke
- napačno sklanjanje,

Za dokaz kliknite na www.google.com, iščite z besedo “adwords”

A kdo pozna slovenskega google prevajalca?

S tem smo se nekaj časa trudili tudi s sodelavci na Case Sensitive, vendar brez uspeha. Na žalost ne vem, kdo je ta junak. Bom pa malo povprašal naokoli.

Glede na prevod bi rekel, da ni naše gore list. Ne bi me presenetilo, če imajo pri Google Inc. za našo malo regijo enega prevajalca, ki pokriva poleg SLO še področje “bivše juge” in še kaj…

S tem bi se strinjal, vendar ne smemo biti preveč užaljeni. Navsezadnje nas je le 2 mio in Google-ov pogled na to je razumljivo neobremenjen in pragmatičen.

Ali je morda komu že uspelo na kakršenkoli slovenski site obesiti Googlov AdSense?

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo