SOF že 16. leto

V Portorožu se je začel 16. slovenski oglaševalski festival, katerega nosilna tema je Oglaševanje 2.0. O problematiki takšnih vrednostnih sodb sem pisal že v preteklih prispevkih, vseeno pa vsem, ki vas zanima oglaševalska problematika, priporočam, da se zapeljete do morja.

Tistim, ki pa čas ne bo dovoljeval obiska, pa predlagam, da dogajanje na festivalu spremljate kar na Dnevniku. Po modelu WEB 2.0 so za te namene lansirali blog, kjer lahko, sicer z dogovorom z uredniki (»not so WEB 2.0«), vsakdo objavi kakšno primerno novico, spremljali pa boste lahko tudi dogajanje izza kolisja s prispevki na malo drugačen način. Vsekakor zanimivo, celotno zgodbo bodo po končanem oglaševalskem festivalu obrnili tudi na glavo in bodo vse prispevke zbrali in jih izdali tudi v tiskani različici.


Pusti komentar

Kako je bilo dol? Ali so se vsi tržniki samohvalili in govorili kako velike projekte delajo? :) No, kolegica pravi, da je bila žurka.

Nekaj podobnega ja :) Žurka kar v redu, srečali nekaj starih prijateljev, kot predavatelj pa me je navdušil Magnus Lindkvist, ki je na simpatičen način predstavil, zakaj določene stvari postanejo popularne in zakaj druge ne. No, govoril je o tem, kaj se zgodi, ko spustimo kreativnost izven okvirjev. Od mene je dobil oceno 5.

Potrošnik naredi nadgradnjo na 2.1 - oglaševalci so še vedno na 2.0

http://dronyx.blog.siol.net/2007/03/27/potrosnik-21/

Srečno!

Kje pa si se skrival, da te nisem uspel spoznati?

Ja, bilo je res veliko ljudi. Veliko sem jih tudi sam zgrešil. Morda ob drugi priložnosti.

Komentiraj

(zahtevano)

(zahtevano)
moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo